fbpx

Sommer Yoga Retreat juli 2020

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-kopi-2-1.png

LÆS MERE OM SOMMER RETREATET 2021

Sommer Yoga Retreat/Yogaferie| 14. – 26. juli 2020

– bestem selv startdato og længden af dit ophold

Arrangør: Shanti Retreat ApS

UDSOLGT! Ses vi i 2021? 🙂

Drømmer du om indre ro, mere overskud og velvære? Så giv dig selv denne yogaferie/retreat, hvor du slipper hverdagens krav og stress. På dette retreat i de smukkeste omgivelser får du ro og stilhed. Du får mulighed for at gå mere i dybden med yoga, meditation og mindfulness, og du vil opleve den transformation dette kan give.

DATOER OG VARIGHED

Shanti Retreats årlige sommer retreat fungerer fleksibelt således, at du selv bestemmer hvornår og hvor længe, du ønsker et ophold (dog minimum 2 dage).  I år afholdes sommer retreatet i perioden fra den 14- 26. juli 2020.

Corona/Covid-19

Læs mere om Shanti Retreats Coronatiltag her.

INDHOLD OG PROGRAM

Du vil blive guidet i Hatha yoga og Yin yoga samt mindfulness og meditation. Programmet er tilrettelagt således, at morgen yogaen typisk vil være dynamisk/ “yang” med henblik på at vække energien i kroppen, hvor sen-eftermiddags yogaen typisk vil være mere rolig og blid / “yin”. Herved skabes en perfekt balance i dit energisystem, hvor du vil opleve at få en følelse af at have mere energi og overskud samtidig med, at du føler større ro både fysisk og mentalt.

Undervisningen tilpasses så alle kan deltage uanset tidligere erfaring med yoga, meditation og mindfulness.

Da vi har yogalærere fra både ind- og udland vil noget af undervisningen foregå på engelsk.

DAGSPROGRAM

8-10: Yoga 

10-11: Vegetarisk brunch

11-16: Fritid

14.30.15.15: Snacks, frugt, te og kaffe

16-18: Yoga 

18.30-19.30: Vegetarisk middag

20-21: Nogle aftener samles vi (for dem, der har lyst) om en aftenevent som fx meditation/mindfulness, chanting, kirtan, hygge omkring bål eller den udendørs pejs i loungen, fælles aftendukkert ved stranden m.m.

22-8: Ro i Retreatet

Der tages forbehold for ændringer i programmetfx pga. coronaretningslinjer.

Fritiden kan du fx benytte til at slappe af i Shanti Retreats skønne haver, som har en masse hyggekroge rundt omkring, hvor du kan ligge og læse en god bog under et af de mange æble- og kirsebærtræer. – Eller du kan tage ned og hoppe i havet ved den dejlige strand, som ligger i gåafstand fra Retreatet. Langeland har mange seværdigheder at byde på bl.a. flotte gamle slotte, kunsthåndværk, smuk natur samt charmerende små hyggelige byer. Du kan hurtigt komme rundt at se øen på en af vores udlejningscykler. Der kan lejes heste og kajakker forskellige steder på øen, så du har også mulighed for at komme ud på en ridetur eller en tur i havkajak. 

UNDERVISERNE

Vi er meget glade for, at vi har fået nogle virkelig dygtige og hjertevarme yogalærere til at undervise på retreatet.

Gela Wilhelm

For me, yoga is a way to reconnect to oneself, to lean into uncomfortable emotions, thoughts and all sorts of resistances and to breathe into them, giving space to all that needs to arise in the present moment.

Helle Marker

For mig er yoga, mindfulness og meditation en livspraksis som hjælper mig til at være mere tilstede i nuet samtidig med, at jeg øver mig i at se mine reaktionsmønstre og vanetænkning.

Du kan læse mere om Gela Wilhelm og Helle Marker her.

“Shanti Retreat har en skøn og fredfyldt stemning og med de smukke omgivelser kan et ophold virkeligt anbefales.” (Christian)

“Ved ankomst kommer roen til én. Stedet har sjæl og indbyder til ro og naturoplevelser. Haven er meget smuk. Fantastisk mad under opholdet. ” (Vicky)

“Fantastisk roligt og smukt sted, som indbyder til fordybelse og reflektion. Shalaen er perfekt til yoga, og haverne og omgivelserne er et tiltrængt frirum.” (Vibeke)

“Man kommer helt ned i gear i den skønne have og i de afsides omgivelser langt væk fra hverdagen.” (Claus)

Super skønt sted i rolige og smukke omgivelser og med fantastisk mad.” (Charlotte)

“Shanti Retreat er et rigtigt dejligt sted med masser af ro og dejlige omgivelser. Værterne er rigtig søde og imødekommende.” (Gitte)

PRISER

Pris pr. overnatning 1195 kr. Tillæg på 150 kr. pr. døgn for enkeltværelse. Ved ophold på 4 nætter eller mere ydes 20% rabat på disse dage. Priserne fremgår i nedenstående skema.

Overnatninger23 4*5*6*
Delt dobbeltværelse23903585454154976453
Enkeltværelse26904035514162477353

* Ved ophold på 4 overnatninger eller mere ydes 20% rabat på de resterende overnatninger.

Hvis du ønsker flere end 6 overnatninger, så kontakt os venligst for pris herpå.

Alle værelser er med delt bad/toilet på gangen.

Der serveres dagligt sunde vegetariske måltider: brunch, eftermiddags snacks, frugt og te/kaffe samt middag – råvarerne er så vidt muligt økologiske.

I yogasalen er der yogamåtter, tæpper, blokke og pøller til rådighed. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du ønsker dette.

IND- OG UDTJEKNING

Indtjekning kan ske fra kl. 14. Udtjekning er senest kl. 12.

SENGELINNED OG HÅNDKLÆDER

Vi tilbyder, at du kan leje sengelinned (lagen, pude- og dynebetræk) samt håndklæder for 100 kr. pr. sæt. Hvis dette ønskes, skal det oplyses ved booking. Alternativt er du velkommen til selv at medbringe sengelinned og håndklæder.

LEJE AF CYKLER

Du kan leje en cykel for 100 kr. for hele dit ophold. (Medbring selv cykelhjelm). Da der er et begrænset antal cykler, bliver de udlejet efter først- til-mølle princippet.

MASSAGE

Der er mulighed for at tilkøbe massage mv. under dit ophold. Du kan læse mere her.

TRANSPORT

Langeland er en brofast ø i Det Sydfynske Øhav. Det tager knap 2 1/2 time at køre i bil fra fx København og Århus. Alternativt kan man tage toget til Svendborg eller Nyborg og bus 930 videre til Rudkøbing. Der går desuden Flixbus direkte fra København – Rudkøbing (ca. 3 timer). Herfra kan man tage en taxi til Shanti Retreat, som ligger blot 5 km fra Rudkøbing. I nogle tilfælde kan pick up i Rudkøbing arrangeres, hvis der er flere, som ankommer på samme tidspunkt. En anden transport mulighed er at tage færgen fra Tårs på Lolland – Spodsbjerg.

—————————————————————————————-

OBS. ALLE DAGE ER UDSOLGT!

BOOKING 

For tilmelding kan du benytte nedenstående kontaktformular.

Bemærk venligst at din booking først er endelig, når du har modtaget en bekræftelse fra os.


Ønskes leje af sengelinned (lagen, pude- og dynebetræk) samt 1 stort og 1 lille håndklæde (kr. 100,-/person)


—————————————————————————————-

Læs evt. mere om retreatet på Munonne.

AFMELDING/AFLYSNING

  • op til en måned før Sommer Yoga Retreatets start tilbagebetales hele beløbet minus 15% i administrationsgebyr.
  • mindre end en måned før refunderes 50% af beløbet ved afmelding.
  • mindre end to uger før Sommer Yoga Retreatets start ydes ingen refusion af det betalte.
  • Såfremt Retreatet aflyses, tilbagebetales det fulde beløb.
  • Såfremt myndighederne pga. coronavirus fraråder deltagelse i arrangementer som dette på tidspunktet for afholdelse af dette Retreat, vil det fulde beløb blive tilbagebetalt.

Fotos: SophieT. www.sophiet.dk og Shanti Retreat ApS

© 2021 Shanti Retreat . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.