fbpx

Shanti Sommer Yoga Retreat/Yoga Ferie 2021

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-kopi-2-1.png

Shanti Sommer Yoga Retreat/Yogaferie| 6-18. juli 2021

UDSOLGT! Ses vi i 2022? 🙂

– bestem selv startdato og længden af dit ophold

Arrangør: Shanti Retreat ApS

Drømmer du om indre ro, mere overskud og velvære? Så giv dig selv denne yogaferie/retreat, hvor du slipper hverdagens krav og stress. På dette retreat i de smukkeste omgivelser får du ro og stilhed. Du får mulighed for at gå mere i dybden med yoga, meditation og mindfulness, og du vil opleve den transformation dette kan give.

Vi glæder os til at gentage successen fra sommer retreatet 2020, hvor vi havde totalt udsolgt – så book nu for at være sikker på en plads.  

DATOER OG VARIGHED

Shanti Retreats årlige sommer retreat fungerer fleksibelt således, at du selv bestemmer hvornår og hvor længe, du ønsker et ophold (dog minimum 2 dage).  I år afholdes sommer retreatet i perioden fra den 6-18. juli 2021. 

OBS. Hvis retreatet aflyses pga. Corona/COVID-19, får du fuld refusion. Således kan du trygt booke dette retreat. Vi forholder os løbende til de gældende retningslinjer og forbud.

INDHOLD OG PROGRAM

Du vil blive guidet i Hatha yoga og Yin yoga samt mindfulness og meditation. Programmet er tilrettelagt således, at morgen yogaen typisk vil være dynamisk/ “yang” med henblik på at vække energien i kroppen, hvor sen-eftermiddags yogaen typisk vil være mere rolig og blid / “yin”. Herved skabes en perfekt balance i dit energisystem, hvor du vil opleve at få en følelse af at have mere energi og overskud samtidig med, at du føler større ro både fysisk og mentalt. 

Undervisningen tilpasses så alle kan deltage uanset tidligere erfaring med yoga, meditation og mindfulness. Da vi har yogalærere fra både ind- og udland vil noget af undervisningen foregå på engelsk. 

DAGSPROGRAM 

8-10: Hatha Yoga 

10-11: Vegetarisk brunch

11-16: Fritid 

14.30.15.15: Snacks, frugt, te og kaffe

16-18: Yin Yoga 

18.30-19.30: Vegetarisk middag

20-21: Nogle aftener samles vi (for dem, der har lyst) om en aftenevent som fx meditation/mindfulness, chanting, kirtan, hygge omkring bål eller den udendørs pejs i loungen, fælles aftendukkert ved stranden m.m.

22-8: Ro i Retreatet

Der tages forbehold for ændringer i programmet – fx pga. coronaretningslinjer. 

Fritiden kan du fx benytte til at slappe af i Shanti Retreats skønne haver, som har en masse hyggekroge rundt omkring, hvor du kan ligge og læse en god bog under et af de mange æble- og kirsebærtræer. – Eller du kan tage ned og hoppe i havet ved den dejlige strand, som ligger i gåafstand fra Retreatet. Langeland har mange seværdigheder at byde på bl.a. flotte gamle slotte, kunsthåndværk, smuk natur samt charmerende små hyggelige byer. Du kan hurtigt komme rundt at se øen på en af vores udlejningscykler. Der kan lejes heste og kajakker forskellige steder på øen, så du har også mulighed for at komme ud på en ridetur eller en tur i havkajak. 

UNDERVISERNE

Vi er glade for at vi igen i år har fået 2 super dygtige og hjertevarme yogalærere til at undervise. Gela vil igen i år undervise i yin yoga. Hun fik topevalueringer af deltagerne på sommer retreatet i 2020. Vi er glade for at kunne introducere Lone, som kommer til at stå for hatha yoga.

Gela Wilhelm

 I am a certified teacher in Yin Yoga and Kundalini Yoga, Meditation, Yoga Nidra and Hatha Yoga. I teach Yin Yoga, Kundalini Yoga and Meditation in the Netherlands. 

At Shanti Retreat, I will primarily be teaching Yin Yoga which is slow and meditative. For me it is a practice in surrendering to what is. To not resist life – because there are no mistakes. But to breathe with it, to lean into feelings of discomfort and to feel whatever emotion or physical sensation presents itself in that moment. 

For me, yoga is a way to reconnect to oneself, to lean into uncomfortable emotions, thoughts and all sorts of resistances and to breathe into them, giving space to all that needs to arise in the present moment.  

Lone Andersen

Jeg er uddannet Hatha yogainstruktør fra Nordisk Yoga og underviser i klassisk Hatha yoga, flow yoga og blid yoga ved Indre Ro i Odense.

Min tilgang til yoga er mindful og jeg støtter eleverne i at bevare nærheden med sig selv gennem hele undervisningen. Jeg oplever, at fokus på detaljer i yogastillingerne og åndedrætsøvelserne er med til at styrke opmærksomheden og evnen til at være tilstede i nuet.

Yoga er for mig egenomsorg og en ”kommen-hjem til mig selv” praksis, som giver mig balance, indre ro og stor glæde i livet. Jeg brænder efter at give denne oplevelse videre til mine elever i yogaundervisningen. 

Udover at være yogainstruktør er jeg også uddannet mindfulnessinstruktør og er begejstret for den form for meditation og praksis, som den amerikanske grundlægger af mindfulness Jon Kabat-Zin står for, hvilket vil afspejle sig i min undervisning.

Nedenfor er et lille udpluk af udtalelser fra deltagere på Sommer Retreatet 2020:

“Tak for at dette sted findes. Stedet emmer af ro. Jeg tager her fra stærkere og roligere både fysisk og mentalt. Tusind tak” (Mia)

“At give mig selv 4 dage på skønne Shanti Retreat har været den bedste gave jeg har givet mig selv. Den ro og varme der er på stedet og blandt Nancy, Johannes, yogalærere og de andre deltagere, er helt unik. De formår at rumme hver og en” (Camilla)

“Mit ophold på Shanti Retreat har givet mig en masse skønne og fredfyldte oplevelser i de dejligste omgivelser. Jeg tager hjem med en fantastisk mental ro, som var tiltrængt” (Signe)

“Jeg kan klart anbefale Shanti Retreat. De smukke omgivelser, den gode stemning og yoga af høj kvalitet” (Trine)

“Et fantastisk sted, hvor der er tid til at fordybe sig. Skønne mennesker, som sørger for at alle har det godt” (Karin)

“Skønt sted – her var ro, imødekommenhed, hjertevarme, dejlig yoga og vidunderlig mad. Jeg rejser herfra lidt lysere i sjælen” (Christina)

“Super hyggeligt sted i rolige omgivelser, man føler sig meget velkommen og jeg kommer gerne igen” (Heidi)

“Fantastisk sted og natur. Skønt værtspar. Dejlig mad. Rigtigt fint program med yoga, meditation og fritid” (Helle)

“Shanti Retreat er et virkeligt skønt sted for både krop og sjæl – god yoga, flotte rammer på en rolig plet og utroligt søde værter 😊” (Randi)

“Skøn rolig stemning! Lækker mad! Skønne omgivelser! Tak!” (Trine)

“Super ophold i fantastiske omgivelser. Maden er helt i top” (Lone)

FORPLEJNING

Vores kok Nick er en mester i det vegetariske og plantebaserede kulinariske køkken. Han bliver typisk rost til skyerne af vores gæster.

Jeg har i mere end 20 år lavet mad professionelt. For mig er mad ikke bare noget man spiser. Det er en kærlighedshandling. Måltider er noget vi giver og deler med hinanden og mange historier samt minder bindes sammen ved spisebordet. Mad er også medicin og den benzin, som vi fylder på vores organisme.

Jeg har specialiseret mig i at lave vegetarisk mad og for nogle år tilbage begyndte jeg  pga. helbredsmæssige årsager også at interessere mig for plantebaseret kost.  Jeg lagde samtidig min livsstil fuldstændigt om, og resultatet var forbløffende. Plantebaseret mad er det lækreste univers af farve og smag, og så er det oven i købet sundt. 

Jeg laver mad med fokus på sundhed, smag og velvære med et ønske om at pirre alle sanser. Jeg glæder mig til at forkæle jer med dejlig mad.

PRISER 

Priser fremgår i nedenstående skema.

* Overnatninger24567
Delt dobbeltværelse269037904690579068907690
Enkeltværelse299042405290654077908740

* Hvis du ønsker flere end 7 overnatninger, så kontakt os venligst for pris herpå.

BETALING

Det er muligt at dele betalingen op i 2 rater. 1 rate betales straks. 2 rate skal være betalt inden d. 1. juni 2021. Hvis dette ønskes, skal det oplyses ved booking.

INDKVARTERING

Shanti Retreat har en stor yogashala/sal på ca. 140 m2, en hyggelig spisestue samt en dejlig dagligstue med brændeovn. Man kan booke enten dobbeltværelse eller enkeltværelse. Der er fælles toilet og bad på gangen. I de fleste dobbeltværelser kan det arrangeres således, at sengene kan fungere enten som en dobbeltseng eller 2 separate enkelt senge. Oplys os venligst om, hvilket behov du/I måtte have herfor.

Vi anbefaler, at man medbringer tykke sokker eller indesko, da alle indendørs områder er skofrie.

Der er mulighed for at koble sig på Shanti Retreats WIFI.

Da Shanti Retreat er tænkt som et sted, hvor man skal have mulighed for ro til fordybelse, henstiller vi til, at man taler roligt og lavmælt og ikke benytter sin telefon/tablet på fællesarealerne.

YOGAUDSTYR

I yogasalen er der yogamåtter, tæpper, blokke, bælter og pøller til rådighed. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du ønsker dette. 

IND- OG UDTJEKNING 

Indtjekning kan ske ml. kl. 14-15. Hvis du kommer efter kl. 15, vil vi bede dig om at give os besked herom. Udtjekning er senest kl. 11.

LEJE AF SENGELINNED OG HÅNDKLÆDER

Vi tilbyder, at du kan leje sengelinned (lagen, pude- og dynebetræk) samt håndklæder for 100 kr. pr. sæt. Hvis dette ønskes, skal det oplyses ved booking. Alternativt er du velkommen til selv at medbringe sengelinned og håndklæder. 

LEJE AF CYKLER

Du kan leje en cykel for 50 kr. pr. dag. (Medbring selv cykelhjelm). Da der er et begrænset antal cykler, bliver de udlejet efter først- til-mølle princippet.

TRANSPORT

Langeland er en brofast ø i Det Sydfynske Øhav. Det tager knap 2 1/2 time at køre i bil fra fx København og Århus. Alternativt kan man tage toget til Svendborg eller Nyborg og bus 930 videre til Rudkøbing. Der går desuden Flixbus direkte fra København – Rudkøbing (ca. 3 timer). Herfra kan man tage en taxi til Shanti Retreat, som ligger blot 5 km fra Rudkøbing. I nogle tilfælde kan pick up i Rudkøbing arrangeres, hvis der er flere, som ankommer på samme tidspunkt. En anden transport mulighed er at tage færgen fra Tårs på Lolland – Spodsbjerg. 

CORONA/COVID-19

Du kan læse mere om Shanti Retreats Coronatiltag her.

—————————————————————————————- 

BOOKING

For tilmelding kan du benytte nedenstående kontaktformular. 

Bemærk venligst at man minimum kan booke 2 overnatninger.

Din booking er først endelig, når du har modtaget en bekræftelse fra os. 


Ønskes leje af sengelinned (lagen, pude- og dynebetræk) samt 1 stort og 1 lille håndklæde (kr. 100,-/person)

—————————————————————————————-

AFMELDING/AFLYSNING

  • Såfremt myndighederne pga. corona forbyder arrangementer som dette på tidspunktet for afholdelse af dette Retreat, vil det fulde beløb blive tilbagebetalt.
  • Såfremt vi aflyser Retreatet, tilbagebetales det fulde beløb. 
  • Hvis du aflyser inden d. 6. maj 2021 tilbagebetales hele beløbet for din booking minus 15 % i administrationsgebyr.
  • Hvis du aflyser mellem d. 6. maj – 5. juni 2021 tilbagebetales 50% af beløbet for din booking.
  • Hvis du aflyser fra og med d. 6. juni 2021 ydes ingen refusion af beløbet for din booking.
  • Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden person. I givet fald, skal vi blot orienteres herom.

Fotos: Shanti Retreat ApS

DU KAN SE FLERE BILLEDER HER

© 2021 Shanti Retreat . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.