fbpx

Udlejning

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-kopi-2-1.png

Shanti Retreat ønsker at skabe de perfekte rammer for afholdelse af retræter, kurser og firmaarrangementer mv.  Vores mål er at skræddersy et tilbud, som passer til netop jeres behov, og derfor tilbyder vi forskellige modeller for udlejning. I er meget velkomne til at kontakte os for at høre nærmere.

Når du lejer Shanti Retreat, har I hele stedet for jer selv.

Inden- og udendørs faciliteter

I alt er der plads til op til 27 overnattende personer fordelt på 14 værelser: 2-3 enkeltværelser, 10-11 dobbeltværelser samt et 3- personersværelse. Værelserne er fordelt således, at 13 værelser er kursist/deltager værelser og 1 værelse (dobbeltværelse) er forbeholdt underviser(e). I de fleste dobbeltværelser kan sengene fungere enten som én stor dobbeltseng eller 2 separate enkeltsenge.

I køkkenet er der mulighed for at lave mad til ca. 30 personer, og der forefindes service til 36 personer. Badeværelsesfaciliteterne er fælles og fordelt på 4 badeværelser. Spisestuen kan rumme ca. 30 personer og plankebordene kan arrangeres således, at de fungerer enten som ét langt bord eller 3 borde. Ved siden af spisestuen ligger den hyggelige dagligstue med brændeovn. Herudover er der en stor lys shala/sal (ca. 140 m2) med højt til bjælkeloftet.

Bygningerne er omkranset af en idyllisk parklignende have med fine gamle frugtræer og smukke blomster. Rundt omkring i haverne forefindes små hyggekroge, hvor man kan nyde en stille stund.

Priser

Prisen for leje af Shanti Retreat afhænger af antal personer og varighed (se nedenstående skema). Priserne omfatter adgang til alle inden- og udendørs faciliteter samt yogaudstyr: yogamåtter, pøller, yogabælter, tæpper og blokke.

Nedenstående priser (inkl. moms) er pr. person pr. overnatning.

VarighedPris pr. pers. pr. overnatning
2 overnatninger499,-
3-4 overnatninger479,-
5-7 overnatninger459,-
8 + overnatninger439,-
  • Minimumsprisen for leje af Shanti Retreat er 9980 kr. (excl. rengøringsgebyr).
  • For 10-19 deltagere er overnatningen for 1 underviser gratis. For 20+ deltagere er overnatningen for 2 undervisere gratis.

Priseksempler:

FX. 2 overnatninger med 16 deltagere: 2 x 16 x 499 = 15.968 kr.

FX. 3 overnatninger med 12 deltagere: 3 x 12 x 479 = 17.244 kr.

FX. 6 overnatninger med 10 deltagere: 6 x 10 x 459 = 27.540 kr.

Vinterenergitillæg i perioden 15.9-15.4: 25 kr. pr. person pr. overnatning samt 100 kr. for opvarming af shalaen/salen pr. dag.

Obligatorisk rengøringsgebyr: 1000 kr.

OBS. Hvis man ønsker at leje Shanti Retreat i helligdagene, skal man leje stedet i minimum 3 dage.

Sengelinned og håndklæder

Vi tilbyder, at man kan leje sengelinned og håndklæder for 100 kr. pr. sæt. Alternativt er man velkommen til selv at medbringe dette.

Depositum

Depositum er på 5000 kr og skal betales senest 14 dage efter ordre eller efter nærmere aftale.
Restbeløbet faktureres efter lejens afslutning.

Aflysning

Ved aflysning min. 90 dage inden dato for lejens påbegyndelse refunderes det fulde depositum.

I tilfælde af, at retreatet ikke kan gennemføres pga. coronarestriktioner, har man efter skriftlig aftale mulighed for at få sit retreat flyttet til en anden dato uden ekstra beregning.

Retreat guide

Shanti Retreat har udformet en guide med gode råd til potentielle retreatholdere. Læs mere her.

Corona/Covid-19 . Vi forholder os løbende til myndighedernes retningslinjer.

Ind- og udtjekning

Indtjekning kan ske fra kl. 14. Udtjekning skal ske senest kl. 12.
(Eller efter nærmere aftale).

Forplejning

Da stedet udlejes med fri adgang til køkkenfaciliteter, har man mulighed for selv at stå for madlavningen.

Shanti Retreats dygtige kok Nick Pedersen kan stå for forplejningen på dit retreat. Nick får altid top anmeldelser for hans arbejde. Han ligger typisk på +9 i tilfredshedsundersøgelser (skala fra 1-10).

ForplejningPris pr. pers. pr. døgn
Standard (morgenfrugt, brunch, eftermiddagssnacks, aftenbuffet). Inkl. stempelkaffe og te til brunch.349,-
Pulverkaffe/tevand på kanden hele dagen 29,-
Eftermiddagskage39,-
Speciel (morgenmad, frokost og aftensmad)
Inkl. stempelkaffe og te til morgenmad.
399,-

Præsentation af Nick Pedersen

Nick er en mester i det vegetariske og plantebaserede kulinariske køkken. Han får generelt top evalueringer af vores gæster. Du kan læse mere om Nick nedenfor.

Jeg har i mere end 20 år lavet mad professionelt. For mig er mad ikke bare noget man spiser. Det er en kærlighedshandling. Måltider er noget vi giver og deler med hinanden og mange historier samt minder bindes sammen ved spisebordet. Mad er også medicin og den benzin, som vi fylder på vores organisme. Jeg har specialiseret mig i at lave vegetarisk mad og for nogle år tilbage begyndte jeg  pga. helbredsmæssige årsager også at interessere mig for plantebaseret kost.  Jeg lagde samtidig min livsstil fuldstændigt om, og resultatet var forbløffende. Plantebaseret mad er det lækreste univers af farve og smag, og så er det oven i købet sundt. 
Jeg laver mad med fokus på sundhed, smag og velvære med et ønske om at pirre alle sanser. Jeg glæder mig til at forkæle jer med dejlig mad.

© 2022 Shanti Retreat . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.