fbpx

Udlejning

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-kopi-2-1.png

Shanti Retreat ønsker at skabe de perfekte rammer for afholdelse af retræter, kurser og firmaarrangementer mv.  Vores mål er at skræddersy et tilbud, som passer til netop jeres behov, og derfor tilbyder vi forskellige modeller for udlejning. I er meget velkomne til at kontakte os for at høre nærmere.

Når du lejer Shanti Retreat, har I hele stedet for jer selv.

Inden- og udendørs faciliteter

I alt er der plads til op til 27 overnattende personer fordelt på 14 værelser: 2-3 enkeltværelser, 10-11 dobbeltværelser samt et 3- personersværelse. I de fleste dobbeltværelser kan sengene fungere enten som én stor dobbeltseng eller 2 separate enkeltsenge. I køkkenet er der mulighed for at lave mad til ca. 30 personer, og der forefindes service til 36 personer. Badeværelsesfaciliteterne er fælles og fordelt på 4 badeværelser. Spisestuen kan rumme ca. 30 personer og plankebordene kan arrangeres således, at de fungerer enten som ét langt bord eller 3 borde. Ved siden af spisestuen ligger den hyggelige dagligstue med brændeovn. Herudover er der en stor lys shala/sal (ca. 140 m2) med højt til bjælkeloftet.

Bygningerne er omkranset af en idyllisk parklignende have med fine gamle frugtræer og smukke blomster. Rundt omkring i haverne forefindes små hyggekroge, hvor man kan nyde en stille stund.

Priser

Prisen for leje af Shanti Retreat afhænger af antal personer og varighed (se nedenstående skema). Priserne er inkl. adgang til køkkenfaciliteter, slutrengøring, shala/sal og yogaudstyr: yogamåtter, pøller, tæpper og blokke.

Vinterenergitillæg i perioden 15.9-15.4: 25 kr. pr. person pr. dag samt 100 kr. for opvarming af shalaen/salen pr. dag.

Nedenstående priser (inkl. moms) er pr. person pr. overnatning.

Varighed/personer10-15 pers.16-20 pers.21-27 pers.+27 pers(telt)
2 overnatninger499,-479,-459,-250,-
3-4 overnatninger479,-459,-439,-250,-
5-7 overnatninger459,-439,-419,-250,-
8 + overnatninger399,-379,-359,-250,-
  • Minimumsprisen for leje af Shanti Retreat er 9980 kr.
  • For 10-19 deltagere er overnatningen for 1 underviser gratis. For 20+ deltagere er overnatningen for 2 undervisere gratis.

Priseksempler:

FX. 2 overnatninger med 16 deltagere: 2 x 16 x 479 = 15.328 kr.

FX. 5 overnatninger med 10 deltagere: 5 x 10 x 459 = 22.950 kr.

Depositum

Depositum er på 5000 kr og skal betales senest 14 dage efter ordre eller efter nærmere aftale.
Restbeløbet faktureres efter lejens afslutning.
Såfremt forplejning tilkøbes betales der yderligere kr. 2000,- i depositum.

Aflysning

Ved aflysning min. 60 dage inden dato for lejens påbegyndelse refunderes det fulde depositum.

Retreat guide

Shanti Retreat har udformet en guide med gode råd til potentielle retreatholdere. Læs mere her.

Corona/Covid-19 . Vi forholder os løbende til myndighedernes retningslinjer.

Ind- og udtjekning

Indtjekning kan ske fra kl. 14. Udtjekning skal ske senest kl. 12.
(Eller efter nærmere aftale).

Sengelinned og håndklæder

Vi tilbyder, at man kan leje sengelinned og håndklæder for 100 kr. pr. sæt. Alternativt er man velkommen til selv at medbringe dette.

Forplejning

Da stedet udlejes med fri adgang til køkkenfaciliteter, har man mulighed for selv at stå for madlavningen.

Hvis det ønskes, sørger vi gerne for forplejning til jer. For yderligere information vedr. priser m.m. bedes I kontakte os på info@shantiretreat.dk.

Præsentation af vores dygtige kok

På Shanti Retreat har vi tilknyttet en fantastisk kok. Nick er en mester i det vegetariske og plantebaserede kulinariske køkken. Han får altid top evalueringer af vores gæster. Du kan læse mere om Nick nedenfor.

Mit navn er Nick Pedersen.

Jeg har i mere end 20 år lavet mad professionelt. For mig er mad ikke bare noget man spiser. Det er en kærlighedshandling. Måltider er noget vi giver og deler med hinanden og mange historier samt minder bindes sammen ved spisebordet. Mad er også medicin og den benzin, som vi fylder på vores organisme. Jeg har specialiseret mig i at lave vegetarisk mad og for nogle år tilbage begyndte jeg  pga. helbredsmæssige årsager også at interessere mig for plantebaseret kost.  Jeg lagde samtidig min livsstil fuldstændigt om, og resultatet var forbløffende. Plantebaseret mad er det lækreste univers af farve og smag, og så er det oven i købet sundt. 

Jeg laver mad med fokus på sundhed, smag og velvære med et ønske om at pirre alle sanser. Jeg glæder mig til at forkæle jer med dejlig mad.

© 2020 Shanti Retreat . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.