fbpx

Retreat-guide

Shanti Retreat ApS´retreat-guide

Nedenstående er ting du skal have øje for, når du arrangerer dit retreat.

 1. Lav en forretningsplan så du har helt styr på økonomien. Hvordan skal dit retreat prissættes, og hvor mange deltagere skal du have for at få det overskud, som du ønsker? Der er fx udgifter til leje af faciliteter, forplejning, markedsføring, leje af sengelinned mv.
 2. Sørg for at lave et detaljeret retreat program, så dine potentielle deltagere ved, hvad de får, hvis de booker dit retreat. 
 3. Det er en god idé at skrive noget om dig selv (eller de undervisere, du vælger at benytte) fx erfaring, uddannelse mv.
 4. Husk at angive aflysningsbetingelser i din retreat beskrivelse/opslag.
 5. Sørg for at have forplejningen i orden. Forplejningens vigtighed kan ikke overvurderes.
 6. Hvis du ønsker det, kan Shanti Retreat sørge for, at dit retreat bliver slået op på vores hjemmeside. 
 7. Overvej grundigt hvordan du vil markedsføre dit retreat. Hvis du allerede har et stort retreat-interesseret netværk kan du starte der. Ellers skal du igang med annoncering. Her kan vi klart anbefale at benytte Munonne.dk. Alternativt kan du lave målrettede annoncer på Facebook/Instagram. Endelig er der Google adwords.
  Online markedsføring er ikke noget du lige kan lave på 10 min. Sæt god tid af til det og sørg for at komme i gang i god tid. Gerne minimum 3 mdr før dit retreat. Bemærk også, at annoncering ikke er gratis. Sørg for at din omkostning hertil er dækket.
 8. Lav en arbejdsplan for alt det, du skal have styr på.
 9. Sørg evt for at arrangere fælles transport, opsamling mv.
 10. Overvej hvordan du vil håndtere folk, som kommer i krise. For eksempel kan det at være ”alene” med sig selv i længere tid nogle gange udløse krisereaktioner. Sørg evt. for at have en, du kan få hjælp fra, hvis det skulle ske. 
 11. Sørg evt for evaluering af retreatet efterfølgende, så du kan finde ud af, hvad du kan gøre bedre en anden gang.
 12. Der er sikkert mange andre ting du skal huske. Har vi glemt at nævne noget væsentligt så meld gerne tilbage. 😊

Held og lykke med det!

© 2024 Shanti Retreat . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.