fbpx

Sommer Retreat v. Mette Skovmand

UDSOLGT!

1-4. juli 2021

BESKRIVELSE AF YOGARETREATET

Når solen igen står højt på himlen, inviterer jeg dig til yogaretreat i skønne omgivelser på Shanti Retreat på Langeland. På retreatet vil du få mulighed for at deltage i både dynamisk og stille yoga.

Om morgenen åbner vi dagen med en guidet meditation og hatha/flow yoga, hvor alle kan være med. Herefter sætter vi os til bordet, hvor Nick, som er vores ’madfar’ alle dage, disker op med en lækker vegetarisk brunch – salater, frugt, grød, friskbagt brød, smoothies. Det kan variere fra dag til dag – glæd dig.

Herefter kan du dase i haven, gå en tur til stranden eller ind til den lille havneby Spodsbjerg, som ligger i gåafstand fra retreatet – eller måske tage til Rudkøbing, som ligger 5 km fra Shanti Retreat. Der er dejlige kroge i haven, hvor du kan finde ro, eller I kan sætte jer sammen og sludre/hygge i liggestolene.

Om eftermiddagen serverer Nick snacks og the/kaffe på retreatet. For dig, der gerne vil arbejde mere med den dynamiske yoga, mødes vi igen om eftermiddagen til ashtanga yoga, hvorefter vi slutter eftermiddagen af med 1 times skønne yin-stræk. Du kan deltage på alle yogaholdene eller vælge ud, hvad der passer dig bedst. Kl. 19 nyder vi den fælles aftensmad, udendørs hvis vejret er til det – ellers ved langbordet, hvor vi kan sidde samlet indenfor.

DATO OG TIDSPUNKT

Ankomst kl. 15 d. 1. juli. Afgang kl. 12 d. 4. juli.

På ankomstdagen lægger vi ud med yin flow kl. 16.00-17.30 og på afrejsedagen, er der morgenyoga kl. 8 efterfulgt af brunch – afrejse kl. 12.

OM RETREAT STEDET

Shanti retreat ligger på sommerfugleøen Langeland i det Sydfynske Øhav. Det er beliggende i naturskønne omgivelser samt i gåafstand til en dejlig sandstrand og den hyggelige lille havneby, Spodsbjerg. Retreatet består af flotte historiske bygninger samt en skøn have med gamle frugttræer og et væld af smukke blomster og planter.

UNDERVISER

Din underviser: Mette Skovmand, indehaver af ms yoga i Sønderborg – læs mere om Mette på www.msyoga.dk

PRISER

Pris: 3950 kr. for enkeltværelse og 3500 kr./person for dobbeltværelse. Der er ikke bad på værelserne, men 4 fælles badeværelser. Derfor har jeg besluttet, at vi maks bliver 18 deltagere på retreatet.

Retreatet gennemføres kun ved min. 10 deltagere.Tilmelding: Send en mail til info@msyoga.dk og fortæl, at du gerne vil med på sommerretreat. Når du har modtaget bekræftelse på, at der er plads på retreatet, betaler du depositum på 500 kr. Restbeløbet betales senest 1. juni 2021. Du kan betale via MobilePay til 98953 eller bankoverførsel til 3531 3531342666Skriv eller ring gerne til os, hvis du vil vide mere.

KONTAKT

Vores kontakt finder du her http://msyoga.dk/kontakt/

Jeg glæder mig til skønne sommeryogadage med dig!
Mette

© 2021 Shanti Retreat . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.