fbpx

Efterårsretreat v/ Christina Theilgaard og Mette Brogaard

7. – 10. oktober 2021

Forkæl dig selv med yinyoga og ayurveda

Kom efteråret i møde og tag med til en skøn forlænget weekend i smukke omgivelser på Langeland og mærk, hvordan kombinationen af yinyoga, ayurvedisk mad og skøn natur kan give dig balance i krop og sind.

Vi har sammensat et program, hvor der både i yinyogaen og i maden er fokus på at give velvære til din krop og til dit sind. Yinyogaen vil have fokus på de 3 yin instrumenter – Søvn- Fordøjelse og Udrensning, ligesom maden vil støtte op om de samme principper, så du er klar til at gå efterår og vinter i møde på bedste vis. 

Shanti Retreat er stedet, som danner rammen om dette efterårsretreat. Det ligger på sommerfugleøen Langeland i naturskønne omgivelser med gåafstand til stranden og en hyggelig lille havneby. Stedet består af flotte historiske bygninger samt en paradisisk have med gamle frugttræer og et væld af smukke blomster og planter. Stedet emmer af fred og ro, og der er masser af dejlige kroge, hvor du kan meditere, læse eller hygge dig sammen med de andre deltagere. Kort sagt, du vil komme helt ned i gear her.

Du bliver indkvarteret på hyggelige og stilfulde værelser (enkelt eller dobbeltværelse efter ønske). Værelserne har ikke eget bad og toilet.

Det kræver ikke specielle forudsætninger for at deltage. Alle kan være med.

Vi har sammensat et program der giver dig mulighed for at fordybelse og ro. Vi mødes torsdag omkring kl. 17.30. Efter indkvartering og velkomst, vil der være et let måltid efter ayurvediske principper og dagen afsluttes med Yoga Nidra og ”Golden godnat drink”.

Fredag og lørdag vil du have 2×2 timers yinyogaundervisning, morgen- og aftensmad efter ayurvediske principper og dagene afsluttes med Yoga Nidra og ”Golden godnat drink”.

Disse dage har du også mulighed for at være med på en gå-meditation til stranden eller få en dejlig kropsbehandling. Kropsbehandlingen er ikke inkluderet i opholdets pris, men betales direkte til behandleren.

Søndagen starter med 2 timers yinyogaundervisning og du sendes hjem til hverdagen med en skøn brunch igen efter ayurvediske principper.

Der vil være frisk frugt, nødder og te tilgængelig hele dagen.

Pris:
Nedenstående pris gælder uanset om du vælger at bo i eneværelse eller delt dobbeltværelse.

Pris pr. person: 4.500 kr.

Bemærk, at der er et begrænset antal enkeltværelser!

Prisen for disse 4 skønne dage på Langeland inkluderer:

  • Indkvartering på enkelt- eller dobbeltværelse
  • 10 timers yinyogaundervisning
  • Yoga Nidra torsdag, fredag og lørdag aften
  • En gå-meditation
  • Alle nævnte måltider med vegetarisk kost efter ayuvediske principper

Ikke inkluderet i prisen er:

  • Turen til Langeland
  • Kropsbehandling (afregnes direkte med behandleren)
  • Andre drikkevarer end kaffe, the og vand


Tilmelding og betaling:

Hvis du gerne vil med på denne dejlige tur, skal du udfylde denne tilmeldingsblanket. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding med information omkring betaling. Din plads er først sikret, når du har indbetalt beløbet.

Tilmeldingen er bindende, men du har mulighed for at overdrage din plads til en anden. Hvis du ønsker at overdrage din plads til en anden, skal du skriftligt informere omkring dette til time-to-change@hotmail.com

Hvis vi er nødt til at aflyse arrangementet pga. for få tilmeldte eller corona restriktioner, vil du få alt indbetalt retur. 

Dine værter på denne tur er:

Yinyogainstruktør Christina Theilgaard


Jeg har dyrket yoga i mere end 10 år, men det var først, da jeg blev introduceret for yinyoga for omkring 6 år siden, at min interesse for at undervise blev vakt. Jeg var sygemeldt med stress, men jeg kunne hurtigt mærke, hvor meget bedre jeg fik det, når jeg dyrkede yinyoga. Yinyoga er blevet en naturlig del af min hverdag, hvor det har skabt forandringer både for min krop og mit sind. Det giver mig en fantastisk ro og opmærksomhed på, hvad der foregår i min krop.
I 2015 valgte jeg at uddanne mig til yinyoga instruktør hos Yinyoga in Asia for at kunne give andre muligheden for at lære yinyogaen at kende, og jeg har efterfølgende suppleret med bl.a. uddannelser inden for yinyoga for kvinders sundhed, meridianlære, Restorativ yoga samt Yoga Nidra. 
Jeg underviser flere steder i København, både med faste ugentlige hold, workshops og yinyoga retreats i Danmark og udlandet. 
I min undervisning lægger jeg vægt på at møde dig lige der, hvor du er, og at guide dig langsomt ind og ud af stillingerne, så du får tid til at mærke, hvad stillingerne gør ved kroppen. 

Du kan læse mere om mig og yinyoga på min Facebook side.


Om yogaen
Yinyoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget. Ved at dyrke Yinyoga er du med til at skabe en større balance i din krop.
Yinyoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i 3-5 minutter, udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet. 
I yinyoga arbejder vi med bindevævet, som fra naturens side er et stærkt og elastisk materiale, som snor sig igennem kroppen og binder vores knogler, led og organer sammen. Det stiver kroppen af, giver den form og holder den sammen. 
Yinyoga har en fantastisk kombination af stilhed og aktivitet, som kan skabe forandringer på mange planer
Jeg underviser i den ”asiatiske” yinyoga, som er kendetegnet ved at være lidt mere aktiv end den klassiske yinyoga.

Ayuvedisk kok Mette Brogaard

Fra mit eget første møde med ayurveda, har jeg oplevet, hvordan denne gamle sundhedsviden har opløftet mit fysiske og psykiske velvære.

Jeg havde begyndende tegn på autoimmune sygdomme, og jeg har oplevet på egen krop, hvordan ayurveda og i særdeleshed ayurvedisk mad har gjort mig helt symptomfri. Jeg har arbejdet med mange aspekter inden for ayurveda og særligt maden, har min store interesse.

Jeg er uddannet ayurvedisk kok, og har studeret ayuveda i mange år. Derudover kan det nævnes, at jeg også er saunagus mester og har uddannelser indenfor TFT (tankefeltterapi).

Du kan læse mere og følge mig på facebook og instagram


Om ayurvedisk mad
Ayurveda betyder “ livets videnskab” og er en veldokumenteret gammel sundhedsvidenskab. Jeg vil servere lækker ayurvedisk mad, hvor der vil være stor fokus på din fordøjelse. Jeg vil bruge råvarer herunder også krydderier, som er livsfremmende og er specielt udvalgt pga. deres gunstige virkning på kroppen. Maden er økologisk og vegetarisk.
Maden kategoriseres som tung/let, varm/kold og tør/flydende og med seks smage, som alle skal være til stede i et måltid. Det er salt, surt, sød, bittert, stærkt og astringerende. I ayurveda tales der også om kropstyper, som er Vata, Pitta og Kapha. Man kan tilpasse sin mad med øje for ens kropstype.

Hvis du har spørgsmål til turen, er du velkommen til at kontakte Christina eller Mette.


Vi glæder os til at se dig!
Namaste 💚

© 2021 Shanti Retreat . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.