fbpx

Stilhedsretreat v/ Yoga I Gaden

Stilhedsretreat d. 21-23. august.

Arrangør: Yoga I Gaden v/ Camille Wengel.

UDSOLGT

Velkommen til en weekend med nærende ro, fordybelse og stilhed. Stilhedsretreatet er en invitation til et autentisk møde med dig selv.

På weekenden træner du dit nærvær, din kropsbevidsthed samt evnen til at være tilstede uden at skulle være på. Vi slipper ikke kun dagligdagens gøremål i denne weekend, men også de underforståede forpligtelser og forventninger, der er forbundet med samtaler og kommunikation med andre mennesker. Det er tid til at mærke ind i dig selv og alligevel mærke dybe følelser af fællesskab og måske du får gaven at mærke de andre på en mere nuanceret måde uden at skulle “præstere”.

Retreatet foregår overvejende i stilhed, så du skal være villig til at være stille det meste af en weekend. Derfor skal du have en vis grad af motivation både for din egen og de andre tilmeldtes fordybelsesproces. Retreatet er også udfordrende og udviklende, fordi du gennem din stille praksis får muligheden for at skærpe din opmærksomhed på, hvad der er på spil indeni dig.

Indhold: Der vil være guidning i yogapraksis og mindfulness meditation. Herudover er der walking meditation, siddende praksis, dybdeafspænding, mv. som også guides og let indføring i yogafilosofi. Der er mulighed for at tage en dagbog med og skrive det ned, som du oplever. Imellem praksis er der tid til at udforske det smukke langeland og området vi er i på egen hånd.

I weekenden bliver du forkælet af vores fantastiske caretaker, Sarah Palisz Frich som sørger for, at du får god nærende vegetarisk mad: morgenmad, frokost, eftermiddagssnack og aftensmad.

Underviser: Camille Wengel leder af Yoga I Gaden. Hun har 10 års erfaring indenfor hendes fagområder som psykomotorisk terapeut, yoga og meditationslærer. Camille har gennem hendes virke arbejdet med menneskelige udviklingsprocesser, hun har selv deltaget på flere stilhedsretreats og har en solid egen meditationspraksis.

Hvor: Stilhedsretreatet foregår på smukke Langeland i det charmerende Shanti Retreat center. Her er alt, hvad vi skal bruge, en yogasal, lækre faciliteter, meditations- og yogaudstyr, og du får eget værelse. Vi er omgivet af smuk natur – Shanti Retreat har de perfekte rammer for en weekend som vores.

Fredag: ankomst kl. 15
Søndag: farvel og tak for denne gang kl. 10

Pris 2000,-

Overfør til:

reg.nr: 0164; konto.nr: 0120710613
(skriv i overførslen stilhed samt enten april eller august og din email.)

Henvendelser vedr. dette retreat skal ske til Camille Wengel: yogaigaden@gmail.com

Læs mere om retreatudbyderen her: www.camillewengel.com

© 2021 Shanti Retreat . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.