fbpx

Shanti Sommer Yoga Retreat/Yogaferie 2024

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-kopi-2-1.png

Shanti Sommer Yoga Retreat/Yogaferie
9-23. juli 2024

– bestem selv startdato og længden af dit ophold

Arrangør: Shanti Retreat ApS

Bookingformular nederst på denne side.

Drømmer du om indre ro, mere overskud og velvære? Så giv dig selv denne yogaferie/retreat, hvor du slipper hverdagens krav og stress. På dette retreat i de smukkeste omgivelser får du ro og stilhed. Du får mulighed for at gå mere i dybden med yoga, meditation og mindfulness, og du vil opleve den transformation dette kan give.

Vi glæder os til at gentage successen fra de sidste fire år, hvor vi har haft totalt udsolgt – så book nu for at være sikker på en plads.  

DATOER OG VARIGHED

Shanti Retreats årlige sommer retreat fungerer fleksibelt således, at du selv bestemmer hvornår og hvor længe, du ønsker et ophold (dog minimum 2 dage).  I år afholdes sommerretreatet i perioden fra den 9-23. juli 2024

INDHOLD OG PROGRAM

Du vil blive guidet i Hatha yoga og Yin yoga samt mindfulness og meditation. Programmet er tilrettelagt således, at morgen yogaen typisk vil være dynamisk/ “yang” med henblik på at vække energien i kroppen, hvor sen-eftermiddags yogaen typisk vil være mere rolig og blid / “yin”. Herved skabes en perfekt balance i dit energisystem, hvor du vil opleve at få en følelse af at have mere energi og overskud samtidig med, at du føler større ro både fysisk og mentalt. 

Undervisningen tilpasses så alle kan deltage uanset tidligere erfaring med yoga, meditation og mindfulness. Da vi har yogalærere fra både ind- og udland vil noget af undervisningen foregå på engelsk. 

DAGSPROGRAM 
kl. 7: Morgenfrugt, kaffe og te 

8-10: Hatha Yoga

10-11: Vegetarisk brunch

11-16: Fritid 

13.30-15.30: Åbent i spaområdet

14.30 – 15.15: Vegetarisk frokost

16-18: Yin Yoga 

18.30-19.30: Vegetarisk middag

20-20.45: Om aftenen samles vi (for dem, der har lyst) om en event som fx meditation/mindfulness, chanting, kirtan, hygge omkring bål eller den udendørs pejs i loungen, fælles aftendukkert ved stranden m.m.

20.00-21.45 Åbent i spaområdet

22-8: Ro i Retreatet

Der tages forbehold for ændringer i programmet 

Fritiden kan du fx benytte til at slappe af i Shanti Retreats skønne haver, som har en masse hyggekroge rundt omkring, hvor du kan ligge og læse en god bog under et af de mange æble- og kirsebærtræer. – Eller du kan tage ned og hoppe i havet ved den dejlige strand, som ligger i gåafstand fra Retreatet. Langeland har mange seværdigheder at byde på bl.a. flotte gamle slotte, kunsthåndværk, smuk natur samt charmerende små hyggelige byer. Du kan hurtigt komme rundt og se øen på en af vores udlejningscykler. Der kan lejes heste og kajakker forskellige steder på øen, så du har også mulighed for at komme ud på en ridetur eller en tur i havkajak. Du kan læse mere om hvad Langeland kan tilbyde på denne side.

UNDERVISERNE

Vi er glade for at vi igen i år har fået 2 super dygtige og hjertevarme yogalærere til at undervise. Gela vil igen i år undervise i yin yoga og Helle i hatha yoga. De fik topevalueringer af deltagerne på sommer retræterne i 2020, 2021 og 2023 (i 2022 deltog de ikke).

Gela Wilhelm

 I am a certified teacher in Yin Yoga and Kundalini Yoga, Meditation, Yoga Nidra and Hatha Yoga. I teach Yin Yoga, Kundalini Yoga and Meditation in the Netherlands. 

At Shanti Retreat, I will primarily be teaching Yin Yoga which is slow and meditative. For me it is a practice in surrendering to what is. To not resist life – because there are no mistakes. But to breathe with it, to lean into feelings of discomfort and to feel whatever emotion or physical sensation presents itself in that moment. 

For me, yoga is a way to reconnect to oneself, to lean into uncomfortable emotions, thoughts and all sorts of resistances and to breathe into them, giving space to all that needs to arise in the present moment.  

Helle Marker

This image has an empty alt attribute; its file name is hellelille.jpg

Jeg er cand.mag. i Europæisk Etnologi, Yogalærer og Mindfulnessinstruktør. Udover mine egne arrangementer arbejder jeg freelance som foredragsholder, mindfulnessinstruktør og yogalærer i blandt andre Indre ro i Odense og for rejsebureauet Tid til ro.

Jeg er uddannet hatha yogalærer hos Yoga Vidya-AyurYoga Ashram i Indien og Mindfulness MBSR-instruktør hos Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet.

Siden 2012 har jeg i min fritid arbejdet som yogalærer og løbende med den opgave, har jeg styrket min egen meditationspraksis bl.a. gennem min uddannelse på Aarhus Universitet og på forskellige stilleretreats i både Danmark, Irland og England.

For mig er yoga, mindfulness og meditation en livspraksis som hjælper mig til at være mere tilstede i nuet samtidig med, at jeg øver mig i at se mine reaktionsmønstre og vanetænkning. Træningen gør det lettere at administrere den tid, jeg har og at fokusere på det, jeg synes er vigtigt i mit liv. Styrken ved yoga og mindfulness er at lade øvelserne og den daglige praksis virke af sig selv.

Nedenfor er et lille udpluk af udtalelser fra deltagere på tidligere sommerretreats:

“Tak for at dette sted findes. Stedet emmer af ro. Jeg tager her fra stærkere og roligere både fysisk og mentalt. Tusind tak” (Mia)

“At give mig selv 4 dage på skønne Shanti Retreat har været den bedste gave jeg har givet mig selv. Den ro og varme der er på stedet og blandt Johannes, yogalærere og de andre deltagere, er helt unik. De formår at rumme hver og en” (Camilla)

“Mit ophold på Shanti Retreat har givet mig en masse skønne og fredfyldte oplevelser i de dejligste omgivelser. Jeg tager hjem med en fantastisk mental ro, som var tiltrængt” (Signe)

“Jeg kan klart anbefale Shanti Retreat. De smukke omgivelser, den gode stemning og yoga af høj kvalitet” (Trine)

“Et fantastisk sted, hvor der er tid til at fordybe sig. Skønne mennesker, som sørger for at alle har det godt” (Karin)

“Skønt sted – her var ro, imødekommenhed, hjertevarme, dejlig yoga og vidunderlig mad. Jeg rejser herfra lidt lysere i sjælen” (Christina)

“Super hyggeligt sted i rolige omgivelser, man føler sig meget velkommen og jeg kommer gerne igen” (Heidi)

“Fantastisk sted og natur. Skønt værtspar. Dejlig mad. Rigtigt fint program med yoga, meditation og fritid” (Helle)

“Skøn rolig stemning! Lækker mad! Skønne omgivelser! Tak!” (Trine)

“Super ophold i fantastiske omgivelser. Maden er helt i top” (Lone)

FORPLEJNING

Vores kok Nick er en mester i det vegetariske og plantebaserede kulinariske køkken. Han bliver typisk rost til skyerne af vores gæster.

Jeg er uddannet kok og har i mere end 20 år lavet mad professionelt. For mig er mad ikke bare noget man spiser. Det er en kærlighedshandling. Måltider er noget vi giver og deler med hinanden og mange historier samt minder bindes sammen ved spisebordet. Mad er også medicin og den benzin, som vi fylder på vores organisme.

Jeg har specialiseret mig i at lave vegetarisk mad og for nogle år tilbage begyndte jeg  pga. helbredsmæssige årsager også at interessere mig for plantebaseret kost.  Jeg lagde samtidig min livsstil fuldstændigt om, og resultatet var forbløffende. Plantebaseret mad er det lækreste univers af farve og smag, og så er det oven i købet sundt. 

Jeg laver mad med fokus på sundhed, smag og velvære med et ønske om at pirre alle sanser. Jeg glæder mig til at forkæle jer med dejlig mad.

MASSAGE (NYT i 2024!)

De sidste år har vi fået forespørgsler på, om ikke vi kunne tilbyde massage. Derfor har vi nu lavet en aftale med en af Langelands dygtige massører, som kommer forbi Shanti den 15., 16. og 18. juli.

Massagen til foregå i tidsrummet 11-15 og vil være af 50 min. varighed. Prisen er kr. 550,-. Massagen foregår i den skønne yogasal som bliver aflåst til formålet.
Ønsker du dette, så kryds af i “massage ønskes” ved tilmeldingen nedenfor. De ledige tider vil blive tildelt efter først til mølle princippet. Såfremt alle udbudte tider bliver optaget vil det fremgå i dette afsnit.
Betaling for massage sker først når vi har fundet en ledig massørtid til dig.

PRISER 

Priser fremgår i nedenstående skema.

Overnatninger245678+(pr. dag)
Delt dobbeltværelse3092405550186195737282281050
Enkeltværelse3520453756606998833593521250

BETALING

Det er muligt at dele betalingen op i 2 rater.
1 rate betales ved tilmelding. 2 rate skal være betalt inden d. 1. juni 2023. Hvis dette ønskes, bedes det oplyst ved booking.

INDKVARTERING

Shanti Retreat har en stor yogashala/sal på ca. 140 m2, en hyggelig spisestue samt en dejlig dagligstue med brændeovn. Man kan booke enten dobbeltværelse eller enkeltværelse. Der er fælles toilet og bad på gangen. I de fleste dobbeltværelser kan det arrangeres således, at sengene kan fungere enten som en dobbeltseng eller 2 separate enkelt senge. Oplys os venligst om, hvilket behov du/I måtte have herfor.

Vi anbefaler, at man medbringer tykke sokker eller indesko, da alle indendørs områder er skofrie.

Der er mulighed for at koble sig på Shanti Retreats WI-FI (dog ikke i glampingteltene).

Da Shanti Retreat er tænkt som et sted, hvor man skal have mulighed for ro til fordybelse, henstiller vi til, at man taler roligt og lavmælt og ikke benytter sin telefon/tablet på fællesarealerne.

YOGAUDSTYR

I yogasalen er der yogamåtter, tæpper, blokke, bælter og pøller til rådighed. Du får udleveret et sæt yogaudstyr, der er rengjort og klart til dig alene på dit ophold. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget udstyr, hvis du ønsker dette. 

IND- OG UDTJEKNING 

Indtjekning kan ske ml. kl. 14-15. Hvis du kommer efter kl. 15, vil vi bede dig om at give os besked herom. Udtjekning er senest kl. 11 (efter brunch).

LEJE AF SENGELINNED OG HÅNDKLÆDER

Vi tilbyder, at du kan leje sengelinned (lagen, pude- og dynebetræk) samt håndklæder for 130 kr. pr. sæt. Hvis dette ønskes, skal det oplyses ved booking. Alternativt er du velkommen til selv at medbringe sengelinned og håndklæder. 

SAUNA OG SPA

Der benyttes badetøj i sauna, spabad og koldvandsbad. Inden brug afvaskes man med sæbe under udebruseren.
Alle deltagere får udleveret en badekåbe til låns. Den ligger klar til dig på værelset ved indtjekning.

LEJE AF CYKLER

Du kan leje en cykel for kr. 75,- pr. dag. (Medbring selv cykelhjelm). Da der er et begrænset antal cykler, bliver de udlejet efter først- til-mølle princippet. Cyklen skal bestilles ved booking via tilmeldingformularen neden for. Angiv de ønskede dage i tekstfeltet.

TRANSPORT

Langeland er en brofast ø i Det Sydfynske Øhav. Det tager knap 2 1/2 time at køre i bil fra fx København og Århus. Alternativt kan man tage toget til Svendborg eller Nyborg og bus 930 videre til Rudkøbing. Der går desuden Flixbus direkte fra København – Rudkøbing (ca. 3 timer). Herfra kan man tage en taxi til Shanti Retreat, som ligger blot 5 km fra Rudkøbing. I nogle tilfælde kan pick up i Rudkøbing arrangeres, hvis der er flere, som ankommer på samme tidspunkt. En anden transport mulighed er at tage færgen fra Tårs på Lolland – Spodsbjerg. 

LADEESTANDER TIL EL-BIL

I Spodsbjerg, der ligger 5 min væk, er der en offentlig 150KW DC lynlader, der supporterer 30 ladeudbydere. Læs evt. mere her.

MULIGHED FOR GLAMPING

Det er muligt at booke plads i Glampingtelt – med alt det komfort du kender fra et almindeligt værelse. Vi tilbyder både enkelt- og dobbeltværelse i telt.
Toilettet ligger 10 meter fra teltene.

—————————————————————————————- 

BOOKING

For tilmelding kan du benytte nedenstående kontaktformular. 

Bemærk venligst at man minimum kan booke 2 overnatninger.
Bemærk desuden, at man ikke kan tjekke ind den 10/7 eller tjekke ud den 22/7.

Din booking er først endelig, når du har modtaget en bekræftelse fra os. 
  Ønskes Glampingtelt (samme pris)
  Ønskes leje af sengelinned (lagen, pude- og dynebetræk) samt 1 stort og 1 lille håndklæde (kr. 130,-/person)
  Ønskes leje af cykel (kr. 75,-/dag)
  Ønskes massage

  —————————————————————————————-

  AFMELDING/AFLYSNING

  Såfremt Retreatet aflyses, tilbagebetales det fulde beløb. 

  Hvis du aflyser inden d. 6. maj 2024 tilbagebetales hele beløbet for din booking minus 15 % i administrationsgebyr.

  Hvis du aflyser mellem d. 6. maj – 5. juni 2024 tilbagebetales 50% af beløbet for din booking.

  Hvis du aflyser fra og med d. 6. juni 2024 ydes ingen refusion af beløbet for din booking. Bemærk venligst, at hvis du booker minimum tre dage, vil din rejseforsikring typisk dække udgiften i tilfælde af sygdom mv.

  Du er også velkommen til at overdrage din plads til en anden person. I givet fald, skal vi blot orienteres herom.

  Fotos: Shanti Retreat ApS

  DU KAN SE FLERE BILLEDER HER

  © 2024 Shanti Retreat . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.